BE Creative make-up | Sunset Collection

BE Creative make-up | Sunset Collection

Het mooie weer staat voor de deur en dan komen ook de nieuwe make-up collecties! Van BE Creative make-up kreeg ik deze collectie toegestuurd om uit te proberen. De verpakking is al helemaal zomers.

Laten we beginnen met het product waar we allemaal om staan te springen. Het oogschaduw pallet. De kleuren vind ik op het eerste gezicht erg mooi!

Het ziet er uit als een echt zomers pallet. Vooral de kleuren Soft Lights en Glistening spreken mij erg aan.

Alle kleuren zijn goed te zien na één keer swatchen. Als ik zo naar de kleuren kijk dan vind ik de oranje ( sunny side ) en de roze/rode ( seas the day )misschien iets te herfst…

Up next is de bronzer. Ook deze ziet er erg mooi uit. Hij lijkt erg donker en ben heel benieuwd hoe dat straks eruit gaat zien.

Op de huid kan je duidelijk zien dat het een heel stuk donkerder is dan mijn huidskleur.

Deze collectie heeft ook een gouden eyeliner. Iets wat je niet heel snel ziet, maar ik misschien net iets meer voor kerst vind. Ik vind hem er wel heel mooi uitzien!

Ook op de huid is hij duidelijk goud.

En natuurlijk een lipgloss. Een lip product is natuurlijk onmisbaar in een collectie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het er nogal heftig uit vind zien.

Als ik hem zo op de hand zie vind ik het al minder heftig en ben ik erg nieuwsgierig hoe het er op de lippen uit gaat zien.

Met deze producten kan je echt ontzettend veel kanten op. Natural maar ook wat meer glam is mogelijk.

De bronzer vind ik ondanks dat hij zo donker lijkt erg mooi. Je hebt ook echt maar een klein beetje nodig, want het is goed gepigmenteerd.

Ook het oogschaduw pallet is erg mooi. De kleuren die ik wat te herfst vond zien er met de look heel erg mooi uit. Ze zijn goed gepigmenteerd en blijven mooi zitten.

Ik ben ook erg fan van de lipgloss. Hij heeft een mooie glans, maar niet te veel glitter. Het enige product wat ik zelf bijna niet gebruik is de eyeliner. Hij is wel erg mooi, maar ik gebruik hem niet voor mijn dagelijkse look.

De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Wat is jouw favoriete product?

Liefs,

Lin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s