Retroprints

Retroprints

Iedereen die mij kent weet dat ik gek ben op foto’s. Ik maak ze graag zelf, maar vind het ook erg leuk om ze te laten maken bij een fotograaf. Wat doen we nu eigenlijk met al die foto’s? Het is natuurlijk zonde als ze ergens op je telefoon of harde schijf verdwijnen. Zelf heb ik ook een polaroid camera waar je foto’s meteen uit komen. Dit doe ik niet vaak genoeg, want ik vind de foto’s erg klein. Ook moet je natuurlijk geluk hebben met het resultaat. Bij Fotofabriek kan je in polaroid stijl je foto’s laten afdrukken, oftewel retroprints. Hoe leuk is dat?!

Toen ik werd gevraagd om deze foto’s uit te testen twijfelde ik geen moment. Ik ging er meteen mee aan de slag. Van een recente fotoshoot koos ik mijn acht favorieten en uploaden maar! De retroprints zijn helemaal naar eigen creativiteit te stylen. Leuke kleurrijke achtergronden of tekst erbij in jouw lettertype van jouw favoriete herinnering. Ik koos ervoor om het strak en simpel te houden. Dat vond ik het mooist passen bij mijn foto’s.

Bij het openmaken van mijn foto’s was ik al helemaal enthousiast geworden! De kwaliteit is erg mooi en precies wat ik had gehoopt. Hieronder zie je mijn selectie waarvan vier in kleur en vier in zwart wit.

De retroprints zijn al in een mooi formaat. Mocht je dit niet groot genoeg vinden, met de retro deluxe kan je zelf je formaat kiezen.

Deze retrofoto’s kan je natuurlijk op veel verschillende manier thuis gebruiken. Hieronder heb ik de zwart wit foto’s opgehangen om het een beetje in dezelfde stijl te houden.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om ze in de hal op te hangen. Elke keer als ik hier langs loop word ik heel erg blij! Prachtige foto’s van mijn gezin op een originele manier aan de muur.

Vind je retroprints niks voor jouw? Je kan natuurlijk ook gewoon foto’s afdrukken. Of wilde je nog een mondkapje bedrukken? Ook bij fotofabriek kan je ze helemaal zelf ontwerpen!

Zijn jullie net zo enthousiast geworden als ik?!

Liefs,
Lin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s