Peuter kamer 1.0

Peuter kamer 1.0

Het is alweer een tijdje geleden dat we zijn verhuisd en vlak voor de verhuizing heb ik nog even foto’s gemaakt van haar kamer. Op mijn blog kan je zien hoe Malia haar ‘baby’ slaapkamer eruit zag. Toen ze daar te klein voor werd hebben wij twee kamers verwisseld en werd het tijd voor een peuter kamer. Omdat ze gek is op dieren hadden wij gekozen voor een Jungle thema.

Mijn kantoor werd haar nieuwe kamer. Het was een heel gedoe om alles eruit te krijgen, behang eraf te halen en alles opnieuw in te richten. Hoe de rest van mijn huis eruit zag wil je niet weten.

Zoals je op de foto kan zien hebben wij de gordijnen hergebruikt. Ik ben opzoek gegaan naar een behang wat mooi stond bij die kleur roze. Bij de Kwantum kwam ik behang Lucas tegen en vond ik heel gaaf. Nog nooit had ik een drukke print gekocht, maar het eindresultaat vind ik erg mooi! Het ronde kleed heb ik toen ook bij de Kwantum gekocht, maar tegenwoordig heb je die bijna overal.

Ze werd bijna twee en werd het tijd voor een peuter bed. Wij kozen voor het peuter bed Plume van Petite Amélie. Het mooie van dit bed vind ik dat ze er zelf uit kan komen zonder eruit te vallen en je hebt de optie om er een lade onder te doen. Ideaal voor het opbergen van beddengoed.

Bij mijn schoonouders stond nog een prachtige kist van vlechtwerk. Perfect voor in haar jungle kamer. Wat jungledieren erop en het maakt de kamer meteen gezellig.

Ook de stoel van haar vorige kamer hebben we hier weer gebruikt. Ik wilde eerst iets anders kopen, maar ik kwam maar niks tegen. De leuke panda opbergmand komt ook bij de Kwantum vandaan. Helaas is die niet meer in het assortiment. Online zal er misschien iets vergelijkbaars te koop zijn.

Bij de Xenos heb ik die leuke Flamingo poster vandaan. Malia vond die altijd erg mooi en ze hebben veel verschillende soorten posters.

We wilde graag dat haar slaapkamer niet alleen een plek werd om te slapen, maar dat ze er ook lekker kon spelen. We kozen daarom voor een Kallax ikea kast. Bij de Leen Bakker heb ik leuke rieten manden gekocht die er perfect in passen. Boven de kast heb ik via Canva leuke quotes bij wat leuke dieren gemaakt, dat scheelde mij weer een dure poster kopen.

Malia was erg blij met haar mooie kamer en was altijd erg onder de indruk van het mooie behang. Haar nieuwe kamer is nog mooier en moeten er nog wat leuke dingen worden opgehangen en dan is haar peuter kamer 2.0 ook helemaal af. Houd mijn blog dan goed in de gaten als je het eindresultaat daarvan wilt zien.

Liefs,

Lin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s