Eigen kerstkaart ontwerpen

Eigen kerstkaart ontwerpen

Als moeder begin je op tijd met dingen regelen voor de feestdagen. Sinterklaas en kerst zijn drukke dagen. Kerstkaarten regelen is ook zo’n klusje wat erbij in kan schieten. Bij fotofabriek ging ik meteen aan de slag!

Op de website van fotofabriek kan je veel verschillende foto producten bestellen en ontwerpen. Voor de feestdagen kan je ook kiezen voor kerstkaarten. Aangezien ik de kerstboom nog niet heb staan wilde ik voor een klassieke kerstkaart gaan. Je kan heel makkelijk via de editor op de website kiezen voor een kerst ontwerp. Er zijn er genoeg! Je kan natuurlijk ook zelf iets ontwerpen.

Een tijdje terug heb ik samen met mijn zusje prachtige foto’s gemaakt van Malia. Daar zat een foto tussen die ik heel erg mooi vind voor op de kaart. In mijn gekozen ontwerp vind ik hem heel magisch en echt kerst!

Aan de achterkant kan je een mooie kerstwens opschrijven. Vergeet het adres niet en verzenden maar!

Ik vind het elk jaar leuk om een kaart te ontwerpen en te versturen. Zo hebben alle (over) grootouders en kennissen meteen weer een leuke foto van Malia.

Wil je nou het hele jaar door leuke kaarten verzenden? Kies dan gewoon voor kaarten. Kies je ontwerp of wees lekker creatief.

Wat voor een kerstkaart verstuur jij dit jaar?

Liefs,

Lin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s