Ontwerp je eigen notitieboek

Ontwerp je eigen notitieboek

Als moeder ben ik altijd druk in de weer. Door een lijstje te maken houd ik mijn overzicht. Vaak heb ik allerlei notitieboekjes in huis met een saaie opdruk aan de voorkant. Hoe leuk is het dan dat je je eigen notitieboek kan ontwerpen?!

Bij studenten drukwerk heb je ontzettend veel verschillende producten die je zelf kan ontwerpen. Je zou bijna denken dat het alleen voor studenten is, maar dat is dus niet zo. Van theeglazen tot wanddecoratie en zo dus ook een notitieboek.

Het ontwerpen is eigenlijk vrij eenvoudig. Zoals je op mijn blog kan zien heb ik wel eens vaker wat ontworpen en af laten drukken. Bij het ontwerpen van mijn notitieboek had ik ontzettend veel keuze in cliparts. Wat ik zo fijn vond is dat je ze per categorie kan bekijken.

Mijn zusje had net nieuwe foto’s gemaakt van mij en mijn dochter. Je kan dan wel raden wat ik ging gebruiken voor mijn ontwerp. Ik hoefde niet lang te twijfelen over de foto’s en heb zelfs de achterkant goed benut. Zelf ben ik erg blij met het resultaat!

De meeste notitieboeken hebben geen harde kaft, dat vind ik erg fijn aan dit boek. Het is van goeie kwaliteit en zal hij niet snel uit elkaar vallen. En het allerfijnste vind ik dat het lijntjes papier heeft.

Ik ben mega blij met mijn notitieblok en zal hem erg vaak gaan gebruiken. Neem zeker een kijkje op de website van studenten drukwerk. Wie weet vind je nog iets leuks om te laten bedrukken. Het kan zelfs een t-shirts zijn!

Liefs,

Lin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s